Free delivery for orders above €99
150.000 customers and counting
Shop confidently and securely with various payment methods

Pip Studio

4 products

Pip Studio

Een merk van eigen bodem! Het Nederlandse label Pip Studio weerspiegelt het alter ego Pip van de oprichtster Anke van der Ende. Pip laat zich niet leiden door hippe trends, maar doet waar zij zelf zin in heeft. En dat is terug te zien in de vrolijke collecties! De producten zijn te herkennen aan felle kleuren en leuke motiefjes. De collecties van Studio Pip zijn niet opzich zelfstaand, maar vormen samen een geheel. Zoals Pip het zou zeggen: Happy products for happy people!

Pip Studio Blushing Birds

Tropische vogels en gouden accenten: deze vind je genoeg in de zomerse Pip Studio Blushing Birds collectie! Met de onderdelen uit deze prachtige serie breng je eenvoudig een hele boel kleur op jouw eettafel. De Pip Studio Blushing Birds collectie is namelijk verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: blauw, wit, rood en khaki. Zo heb jij genoeg keuze om jouw ideale table setting samen te stellen. Welke kleur is jouw favoriet?

Pip Studio Servies

Geef je tafel kleur met het vrolijke, eigentijdse Pip Studio servies! Heel geschikt voor alledaags gebruik, maar ook om te gebruiken bij bijzondere gelegenheden. Neem eens een kijkje tussen het ruime assortiment borden, theekopjes, suikerpotten en bekers!

Felle kleuren, gouden details en tropische bloemen... Haal de zomer in huis met de tropische Pip Studio Blushing Birds collectie! Deze kleurrijke collectie is fantastisch om te gebruiken tijdens een zomerse barbecue met vrienden, of om juist tijdens de donkere winterdagen een beetje kleur op tafel te brengen!

Back to top
Cookinglife | Reviews: 4.3/5 - 2.469 reviews